Gratis Regnskapsprogram

Gratis Regnskapsprogram Finnes Det? Animert bilde

Gratis Regnskapsprogramvare – Finnes det og er det bra nok?

Er det noe som er «helt gratis» i dag? Livet blir vanskeligere og vanskeligere for hvert år. Et stort antall mennesker sulter i forskjellige områder av verden. Det er ganske utrolig at du fremdeles kan finne «gratis» ting i dag, men hvis du prøver å surfe på internett, vil du merke mange annonser som sier «gratis» ditt og «gratis» datt.

Regnskap er en viktig del av livene til små så vel som store bedrifter. Gjennom regnskap kan en virksomhet holde oversikt over alle sine økonomiske transaksjoner, og dette er faktisk lovpålagt i Norge og store deler av vesten. Hvis du er profesjonell betyr det bare at du har et firma som har inntekt. Inntektene dine vil bli brukt til å finansiere alle driftsutgiftene dine kontormateriell, lønn, husleie osv. Hvis du holder godt rede på disse tingene har du iallfall en ryddig økonomi.

Gratis Regnskapsprogrammer Fins – Men ikke forvent for mye av dem

I virksomheter kan økonomiske transaksjoner fort bli kompliserte, og det vil være umulig for en enkeltperson å håndtere oppgavene manuelt. Det er her regnskapsprogramvaren kommer inn. Visste du at det fins gratis regnskapsprogramvare på nettet? Det er sant, og hvis du bare bruker litt tid på internett, kan du finne disse gratis regnskapsprogrammene.

Ikke forvent for mye av en gratis regnskapsprogramvare. Siden de er gratis, kan den ikke tilby de samme funksjonene og funksjonene som en avansert regnskapsprogramvare kan, som for eksempel Uniconta. Denne gratis programvaren er veldig enkel og simpel. Den kan bare håndtere regnskapsbehovene til huseiere og små bedrifter.

Programvaren fokuserer hovedsakelig på enkel regnskapsstyring. Men ved å dra nytte av gratis programvare, kan du allerede utføre de grunnleggende regnskapsoppgavene som betalt programvare gjør, men ingen av de avanserte behovene du har. Dette må det skikkelig programvare til, og den koster både å utvikle og drifte. Derfor koster det som regel en god del.

Unngå å bli Svindlet

Du kan finne mange gratis ting på nettet, men du bør bli advart om svindel. Det er uærlige nettsteder som forteller surfere at de tilbyr gratis regnskapsprogramvare som kan lastes ned. Nettstedet vil be deg om å oppgi personlig informasjon på registreringsskjemaene deres og deretter be om nummeret på kredittkortet ditt. Legitime nettsteder som tilbyr gratis regnskapsprogramvare vil ikke be om personlig informasjon.

Men hvis du derimot får deg et 30-dagers gratis prøveabonnement på Uniconta, som du kan få her, er vi nødt til å vite litt mer om deg, men vi vil aldri be deg om personlig informasjon som kredittkort eller personnummer.

Rull til toppen