ERP System – PRØV GRATIS!

ERP System - Hva er det - Uniconta

Uniconta ERP System: Leverer Innovative Forretningsløsninger

Alle organisasjoner eller bedrifter må administrere folk, kjøpe eller selge tjenester og produkter og holde oversikt over ressursene de innehar. Måten disse aktivitetene håndteres på varierer, men alle bedrifter må hanskes med disse funksjonene. I de fleste tilfeller er det mer passende å håndtere disse aktivitetene ved å bruke en sentralisert plattform enn å bruke ulike applikasjoner som ikke er designet til å fungere i samspill med hverandre. Det er i disse tilfellene Enterprise Resource Planning (ERP) systemer kan helpe.

Så, hva er ERP?

Et ERP er en type programvare med strategiske og kraftige bedriftsadministreringsredskaper som brukes til å analysere bedriftsdata. Selv om alle organisasjoner eller firmaer er forskjellige, møter de på det samme vanlige problemet; for at de skal kunne holde seg konkurransedyktige, må de ha en pålitelig og effektiv måte å lagre, få tilgang til og analysere informasjon på. Det er her ERP kommer inn. Programvaren innlemmer alle aspektene innenfor organisasjonen inn i et enkelt system som nås av ulike individer på tvers av hele bedriften.

“ ERP er ikke nødvendigvis ett produkt, men en beskrivelse av kvaliteten på integrasjonen mellom virksomhetens systemer. ERP-systemer kjennetegnes ofte av at de inneholder løpende oppdaterte data, felles database og enhetlig brukergrensesnitt på tvers av moduler.” (Kilde: Wikipedia)

Med riktig programvare kan bedrifter effektivisere og automatisere komplisert administreringsarbeid og sørge for at arbeidstakere får mer tid til å utføre arbeidsoppgavene sine effektivt og suksessfullt, mens de får innsyn i de viktigste funksjonsdetaljene innenfor bedriften i sanntid.

Hvordan fungerer Uniconta?

Hvordan fungerer et ERP?

Systemet fungerer ved å bruke en konsolidert database som samler inn bedriftsinformasjon og lagrer det i forskjellige tabeller. Å ha all informasjonen lagret på et sentralisert sted sørger for at brukere som for eksempel opererer innenfor salgs- eller finansavdelingene kan få enkel og rask tilgang til relevant informasjon som vil kunne analyseres der og da.

Systemene danner rapporter fra en enkeltkilde, istedenfor at alle avdelingene må administrere sine egne spesifikke rapporter og regneark. Informasjon oppdateres innenfor en modul, for eksempel vil informasjon fra Menneskelige Ressurser, Kundeansvarlige eller finansavdelinger sendes til en delt database. Informasjonen blir deretter delt på tvers av andre moduler.

Enkelt forklart kan systemene samle inn og sammenlikne informasjon på tvers av avdelinger og levere ut omfattende rapporter basert på brukerens ønsker. Dette fører til at du får en detaljert oversikt over ytelser med innsikt i hvordan penger og andre ressurser blir brukt innenfor bedriften din.

Et ERP dekker alle driftsrelaterte aspekter for å tilby deg:

 • En sentralisert database
 • Driftsinformasjon i sanntid
 • Støtte for alle komponenter / applikasjoner
 • Sky-støttet distribuering
 • Kjent brukergrensesnitt på tvers av komponenter / applikasjoner

Bedriftsverdien bak ERP i dag

Ingen fleksible bedrifter burde ignorere fordelene denne programvaren kan tilby i dagens miljø. Når prosessene og informasjonen innenfor en organisasjon blir integrert inn i systemet, kan bedriften samkjøre de forskjellige avdelingene sine for å forbedre arbeidsflyten og spare tid og ressurser. Noen gode eksempler på bedriftsfordeler inkluderer:

 • Bedre innsikt

Bli kvitt informasjonssiloer og skaff en sentralisert sannhetskilde du kan gå til for å få raske og pålitelige svar på kritisk viktige bedriftsspørsmål.

 • Økt produktivitet

Automatiser og samkjør de viktigste bedriftsprosessene så alle kan få mer gjort med færre ressurser.

 • Raskere rapportering

Rask finans- og bedriftsrelatert rapportering. Forbedre ytelsen og ta valg basert på nøyaktig innsikt mens du enkelt deler all informasjonen videre.

 • Lavere risiko

Forsterk kontroll og synlighet, forhindre og forutse risikoer, og sørg for at myndighetskrav opprettholdes.

 • Forbedret Fleksibilitet

Med tilgang til sanntidsdata og effektive prosesser kan du enkelt finne fram til og reagere på ulike potensialer.

Kom i gang med Uniconta

Uniconta er en skybasert organisasjonsadministereringsprogramvare (et kronglete norsk uttrykk), også kjent som et “Enterprise Resource Planning” system på engelsk. Det kombinerer ulike papirbaserte funksjoner og gjør dem om til samkjørte arbeidsflyter som styres og lagres i programvaren. Om du bruker applikasjoner som QuickBooks, Excel, Sage eller Xero for å styre bedriften din, kan Uniconta kombinere alle sammen og sette opp en enkel, mottakelig og integrert løsning. Uniconta kan enkelt sammenlignes med Visma .Net ERP og Microsoft Dynamics.

I bunn og grunn dekker den alle de viktigste aspektene ved moderne bedrifter, som lønnsledelse, Menneskelige Ressurser, Logistikk, Prosjektledelse, Kvalitetsledelse, Innkjøp, Materialhåndtering, Finansregnskap og Lagerstyring samt salg og distribusjon.

Utvikleren Erik Damgaad har over 30 års erfaring innenfor industrien og har utviklet regnskapssystemer siden 1983. Uniconta er en finjustert versjon av de beste tidligere systemene han utviklet, sammenlagt med det nyeste innen teknologi i dag.

Resultatet er en intuitivløsning som effektivt tar hånd om alle prosjektledelses-, forsyningskjede- og regnskapsrelaterte behov. Den ble utviklet basert på de beste bedriftsretningslinjene i verden og forstår kompleksitetene bak dem. Den har moduler for alle sektorer og sektor-spesifikke løsninger for de fleste organisatoriske aspekter. Den kan skreddersys og tilpasses for å oppfylle kravene til organisasjonen eller bransjen din. Den er en løsning som ble laget for å hjelpe bedrifter med å oppnå de fulleste potensialene sine og la dem vokse opp til nye høyder.

Egenskaper ved Uniconta som ERP

Regnskaps- og finansverdenen utvikler seg raskt; det forventes mer åpenhet, strengere overholdelse av ulike regnskapsstandarder og høyere etterspørsel etter tydelig informasjon. Uniconta lar deg administrere alle de finansrelaterte rapportene dine innenfor samme brukergrensesnitt. Dette inkluderer lønninger, salgsrapporter, kostnader og ordrebestillinger. Dette gjør det lettere å holde oversikt over pengeflyten og finne ut hvor kostnader kan kuttes for å redusere forbruket.

 • Kundeansvarlig Administrasjon

Løsningen lar bedriften din styrke markedsandelen og driftseffektiviteten sin gjennom direkte anskaffelse og oppbevaring av klientene dine. Den lar deg også organisere, synkronisere og automatisere salgs- og kundeserviceprosesser i tillegg til teknisk støtte.

Det er klart at forholdet mellom bedriften din og kunden kommer til å føre til at de kommer tilbake flere ganger. Derfor er det viktig å finne ut hvor gode markedsføringskampanjene dine er på å engasjere og følge opp klienter, uansett om det gjøres gjennom spørreundersøkelser, gjenoppdrag, tilbud på sosiale medier, e-postkampanjer eller oppfølgingssamtaler. Denne modellen vil hjelpe deg å forstå hva som fungerer og ikke, så markedsføringsinnsatsen din kan omsettes til inntekter.

 • Lagring og Lagerstyring

Om organisasjonen din har et varehus eller lagerstyringsprosesser kan denne programvaren samkjøre dem for å forbedre administrering og sporing av varer. Dette vil gjøre det lett for deg å vite hvilke produkter som er tilgjengelige og ikke, hvilke produkter som kommer inn fra hvilken leverandør og mye mer. Den effektive sporings- og overvåkningsprosessen hjelper bedriften din å unngå feilstyring av varelagre eller at varer går tomme.

 • Nett og E-handel

Det er avgjørende for alle bedrifter eller organisasjoner å følge med på hvordan Netthandelkomponentet fungerer separat fra detaljhandel og fysisk salg. Dette er fordi metodene som brukes til å styre nettsalg er helt forskjellige fra de som brukes i de fysiske butikkene dine. Uniconta kan styrke nettilbudene dine ved å innlemme bedre valgmuligheter klientene dine kan dra nytte av.

 • Prosjektledelse

Den siste nyttige funksjonen systemet innehar er effektiv prosjektledelse. Dette lar bedrifts- og prosjektledere kommunisere effektivt og arbeide smart sammen på tvers av organisasjonen for å både planlegge og utføre prosjekter. Dette sørger for å at samholdet innenfor organisasjonen opprettholdes ved å få alle arbeidstakere og interessenter på samme side angående sentrale forretningsmål.

skybasert regnskap

Fordeler med Skybaserte Systemer over andre Valgmuligheter

 • Ressurser

Når IT-avdelingen din bruker flere dager eller uker på reparasjoner, oppdateringer og vedlikehold som de fleste lokalsystemer krever, blir det mye sløsing av tid som kunne blitt brukt på andre viktige problemstillinger. Om et skybasert system brukes derimot, blir vedlikeholdsproblemene ordnet automatisk utenfor selve arbeidsplassen, som frigjør ressurser til å jobbe på andre prosjekter som vil hjelpe firmaet med å oppnå ønsket framgang.

 • Skaleringsmuligheter

Skybaserte systemer er lette å opp- eller nedskalere når firmaet må justeres. Du kan bytte tilen større eller kraftigere modus uten begrensninger både billig og umiddelbart. Med et lokalbasert system er skaleringsmulighetene færre, tar lang tid og krever arbeidsressurser.

 • Sikkerhet

På grunn av den viktige rollen ERP’et innehar i bedriften din, ligger den praktisk talt i kjernen av bedriftens informasjonsbase. Derfor er sikkerhet avgjørende for å oppnå suksess. Selv om sikkerhet er en viktig problemstilling idag, vil det skybaserte systemet kunne tilby et ekstra lag med beskyttelse. IT-avdelingen din følger med på hva som skjer, det gjør også skyleverandøren din.

 • Utgifter

Å innføre et ERP er generelt sett ganske dyrt, men når du velger et skybasert system vil du få hjelp av tjenesteleverandøren med å planlegge, tilpasse og bruke den. Dette gjør prosessen raskere, som fører til lavere investeringer av bedriftens ressurser.

mennesker på kontor

Så, hvorfor velge et ERP system som Uniconta?

Erik Damgaard har erfaring med arbeid innenfor både store og små bedrifter og har gjennomgående god forståelse over presset som ligger på skuldrene til ledere, bedriftseiere og andre beslutningstakere. Han vet hva som fungerer og ikke; Det er hele grunnlaget bak opprettelsen av Uniconta.

Vi vil at du skal bli fullstendig fornøyd og ha full oversikt over bedriften din på enkelt vis. Systemet ble designet for å gjøre bedriftseierne lykkelige, og om du ikke er sikker på om dette er noe for deg, tilbyr vi en 30-dagers gratis prøveperiode kun for deg. Om det ikke fungerer, kan du avslutte uten problemer.

En kort introduksjonsvideo til Uniconta

 

Helt til Slutt

Uniconta er ikke bare ett av de mest omfattende bedriftsløsningene som finnes på globalt nivå, den er også den mest utviklede programvaren per dags dato. Typen eller størrelsen på bedriften din spiller ingen rolle. Den tilbyr et bredt spekter av fordeler til alle mulige organisasjoner, spesielt i forhold tilstandardisering og effektivisert informasjonsdeling.

Den tillater økt innsikt fra data som samles inn, spesifikt ved bruk av kraftige teknologier som maskinlæring og Industri IoT. Siden den kan dele informasjon lett og raskt, gjør den de forskjellige daglige avdelingsaktivitetene raskere på kryss og tvers.

Derfor er denne ERP-programvaren et must for alle bedrifter som ønsker å holde følge med de rasktbevegende markedene som eksisterer idag. Om du ikke innlemmer teknologien, risikerer du å henge etter. Forrester (et forskningsselskap) har forutsett at overganger til ERPer vil styrkes med over 30% per år opp til 2025!

Når du stopper opp for å tenke over fordelene programvaren har å tilby, er det veldig lett å forstå hvorfor den er så populær og hvorfor bruken av den i bedriftssammenheng skyter til værs.

Prøv Uniconta ERP gratis i 30 dager

Vi er bombesikre på at du vil elske vår programvare, og tilbyr deg å teste ut systemet risikofritt i 30 dager. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor, og så vil vi straks gi deg tilgang.

Fyll ut bedriftens navn.
Fyll ut ditt fulle navn.
Fyll ut brukerens epostadresse.
I hvilket land skal systemet brukes?
Oppgi ønsket brukernavn til systemet.
Oppgi ønsket passord til bruk på systemet. Det anbefales at du bruker både små og STORE bokstaver, tall og spesialtegn som #%@,. osv.
Bekreft ønsket passord med å skrive det på nytt her.
Rull til toppen